nyloggamuseet

                                 Museet under 2022 - som vi vet nu

Hur påverkar pandemin museets och hembygdsföreningens verksamhet?

Vi hade hoppats kunna lämna ett klart besked men som ni formodligen märkt sa ar det fullständigt omöjligt att sia infor framtiden. Idag den 10 januari 2022 har vi återigen fått nya direktiv varför verksamheten vid museet kommer att vara begränsad.

Under första kvartalet 2022 galler därför foljande:

Besök
Vi tar inte emot några besok alls, varken förbokade grupper eller enskilda spontanbesok. Detta kan dock variera från tid till annan beroende på hur personalen, som ju helst ska arbeta hemifran, kan avsätta sin tid samt hur hög smittorisken i samhället anses vara.

Ta därför alltid kontakt med oss: antingen via telefon 08-706 81 78 och tala
med Olle eller via e-post till info@museet.se

Föreläsningar, stadsvandringar etc
Vi foljer Folkhalsomyndighetens rad och anpassar var externa verksamhet till dessa. Detta innebar att du som vill halla dig uppdaterad antingen ringer till oss eller kontaktar oss via  hemsidan. Dar kommer ny information att finnas sa fort nagon forandring i råd och riktlinjer finns som eventuellt påverkar var verksamhet.

Vi försöker ocksa vara uppdaterade i den digitala varlden, dvs här på hemsidan, på Facebook, Instagram, YouTube och vår blogg.

Det finns väldigt mycket vi kan hjälpa er med även om vi sitter hemma och arbetar så du är välkommen att höra av dig till oss.

Frågelådan
Frågelådan håller öppet som vanligt och ni kan alltid kontakta:
info@museet.se allmänna frågor
arkiv@museet.se forskning, historik, samlingarna
foto@museet.se fotoarkivet

Viktiga/brådskande ärenden
Behöver du komma i kontakt med oss rörande något som inte kan vänta ring vår reception på 08-706 81 78 vardagar mellan 10.00-12.00, 13.00 -15.00 eller var verksamhetsansvarige Junior Lindgren pa 08-706 81 80 och lämna ett meddelande sa försöker vi hjälpa dig sa fort vi kan.

OBS OBS OBS OBS OBS OBS
Under den pågående pandemin kan det ibland vara svårt att nå oss dels för att personalstyrkan är väldigt liten och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd delvis arbetar hemifrån.

Vi testar oss vid minsta symptom för att minimera risken att smitta varandra så vi kan fortsätta vårt interna arbete med inventering och utveckling av nya digitala tjänster och utställningar.
 
Vi hoppas ni har överseende med oss !